Υπηρεσίες

Α) ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Όσος και να είναι ο όγκος της εργασίας έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής 100.000 α/μ σελ. Α4 ημερησίως και άνω των 20.000 έγχρωμων σελίδων Α4, με δυνατότητα αυτόματης συρραφής και διάτρησης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία χαρτιών σε διάφορα χρώματα από 80 έως 300gr, όπως επίσης και σε διάφορα είδη αυτοκόλλητων. Και φυσικά τυπώνουμε από κάθε φορητό μέσο όπως hard disk, USB, memory disk, cd, dvd.

Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικά το αρχείο σας για εκτύπωση.

Β) ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ
α) Πλαστικό Σπιράλ = Το πιο διαδεδομένο μέσο βιβλιοδεσίας των φοιτητικών σας εργασιών. Το σπιράλ με άνοιγμα 180 μοιρών χωράει έως 500 σελ, με διαφάνεια μπροστά και πίσω και χρωματιστό χαρτόνι της αρεσκείας σας.

β) Θερμοκόλληση = Στα «Πτυχία Copies κτώνται» χρησιμοποιούμε τα καλύτερα δίφυλλα θερμοκόλλησης, που εγγυούνται την άψογη παρουσίαση της δουλειάς (πτυχιακή εργασία, δημοσιεύσεις, εργασίες). Δυνατότητα βιβλιοδεσίας έως 340 σελίδες.

γ) Περιμετρική = Εκτυπώστε τα κείμενα σας και κάντε τα κανονικό βιβλίο. Στην περιμετρική βιβλιοδεσία δημιουργούμε το δικό σας εξώφυλλο και οπισθόφυλλο που θα τυπωθεί σε χαρτί Velvet 300gr, δίνοντας κύρος στην εργασία σας. Ιδανική βιβλιοδεσία πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών, διδακτορικών και άλλων εργασιών. Δυνατότητα έως 350 σελίδες.